Twitter Instagram Facebook LinkedIn Phone Skype
Menu Sluit

Ik ben Nienke

Ik ben Nienke de Boer, met bijna 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling ben ik een zeer ervaren recruitment expert.
Ik heb honderden vacatures vervuld, oneindig veel sollicitatiegesprekken gevoerd en voor heel veel bedrijven opgetreden als sparringpartner en adviseur voor hun aannamebeleid.
Deze ervaring heb ik opgedaan als consultant voor een landelijk werving & selectiebureau, interim recruiter voor grote corporates en nu als eigenaar van een werving & selectiebureau voor het MKB. Daarnaast heb ik als mede-eigenaar van Omke Jan, samen met mijn partner een bedrijf en team opgebouwd vanaf nul.
Ik ken als geen ander de beide zijden ‘van de tafel’.

Ik werk locatie onafhankelijk. Ik kom naar u toe en spreek met kandidaten op een locatie die voor de opdracht het beste uitkomt. Nienke® dat ben ik zelf. U spreekt met mij en ik verricht het werk op mijn persoonlijke en effectieve manier. Om snel een vacature te kunnen vervullen, maak ik indien nodig gebruik van een netwerk van arbeidsmarktspecialisten, zoals bijvoorbeeld jobmarketeers.

Nienke de Boer

Buitenmens
Ik woon deels in Haarlem en deels in Woudsend, Friesland.
Als echt buitenmens, ben ik graag in de natuur of op het water. Hardlopen, wandelen en het hele jaar door ’s ochtends vroeg zwemmen in het Heegermeer.
En ik heb een passie voor lekker eten en drinken. Samen met mijn partner ben ik eigenaar van Omke Jan, een ‘boergondische’ ontmoetingsplek aan het water in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven.

Graag tot ziens,
Nienke

Bel of app Nienke® adviesgesprek.

06 54 98 24 28‬