Twitter Instagram Facebook LinkedIn Phone Skype
Menu Sluit

Ik ben Nienke

Ik ben Nienke de Boer, recruiter in hart en nieren. Oprecht geïnteresseerd in mensen en alles wat hen uniek maakt. Hun talenten, karakter, wensen, dromen, verhalen. Ik heb een heerlijk vak, mensen matchen met banen die hen op het lijf geschreven zijn. Mijn liefde voor online en social media zet ik in als tool om de juiste kandidaat te vinden.

Nienke de Boer

Commerciële en inhoudelijke expertise
Alweer lang geleden studeerde ik facility management en vervulde ik zelf diverse salesfuncties. Sinds 2000 ben ik actief in de wereld van arbeidsbemiddeling. Ik heb ervaring opgedaan in zowel een online omgeving, als bij werving- en selectiebureaus en als corporate recruiter. Jarenlang invullen van uiteenlopende vacatures heeft mijn mensenkennis en oog voor talent verder ontwikkeld. Ik voel snel aan of iemand echt matcht met een organisatie of niet.

Haarlem en Woudsend
Ik woon deels in Haarlem en deels in Woudsend, Friesland. Daarom werk ik locatie onafhankelijk. Ik kom naar u toe en spreek met kandidaten op een locatie die voor de opdracht het beste uitkomt. Nienke® dat ben ik zelf. U spreekt met mij en ik verricht het werk op mijn eigen persoonlijke en effectieve manier. Om snel een vacature te kunnen vervullen, maak ik gebruik van een netwerk van arbeidsmarktspecialisten. Zoals jobmarketeers of vacaturetekstschrijvers.

Buitenmens
Ik ben een echt buitenmens, graag in de natuur of op het water. Hardlopen, wandelen en in de zomer ’s ochtends vroeg zwemmen in het Heegermeer. En ik heb een passie voor lekker eten en drinken. Samen met mijn partner ben ik eigenaar van Omke Jan, een ‘boergondische’ ontmoetingsplek aan het water in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven.

Graag tot ziens,
Nienke

P.S. Ik ben dol op cappuccino

Bel of app Nienke® voor een goed gesprek en vrijblijvend advies.

06 54 98 24 28‬