Twitter Instagram Facebook LinkedIn Phone Skype
Menu Sluit

SAMEN WERKEN

2019, een jaar waarin er weer veel gebeurd is. Mijn werving & selectie business heb ik verder kunnen ontwikkelen. Voor mooie opdrachtgevers verschillende soorten opdrachten mogen doen. Heel veel kandidaten gesproken en begeleidt en een aantal blij mogen maken met een fantastische nieuwe baan.

Wat is het een mooie reis om samen met klanten toe te werken naar een succesvolle invulling van een vacature. Een wederzijds commitment om een samenwerking aan te gaan. Van toegevoegde waarde kunnen zijn door het inzetten van kennis en expertise. Veel persoonlijke aandacht kunnen geven, adviseren en kennis delen met als doel de klant de beste oplossing te bieden. Geen quick win, maar een oplossing die gericht is op de lange termijn voor de organisatie.

Erg blij ben ik ook met de samenwerking en ondersteuning van Tamara Verweij. Deze samenwerking speelt mij meer vrij om me op de klant en kandidaat te focussen. Komend jaar gaan we de samenwerking uitbreiden, Tamara gaat zich ook met search activiteiten bezighouden.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik het afgelopen jaar heb mogen mee maken en wat ik heb mogen leren. Dankbaar voor de reis die ik als ondernemer mag maken.

Ook bij Omke Jan hebben we een mooie en dynamisch jaar achter de rug en kijken we uit naar 2020. De ontwikkelingen gaan door, we gaan verder professionaliseren en weer leuke activiteiten organiseren.

Ik kijk uit naar mooie samenwerkingen waarin ik klanten mag helpen met werving & selectie en recruitment vraagstukken. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag in contact.

Vind je het leuk om meer van mijn (ondernemers) activiteiten te zien, je kunt me ook volgen op instagram

Op naar een heel mooi 2020!