Twitter Instagram Facebook LinkedIn Phone Skype
Menu Sluit

Onderzoekt wat we nodig hebben en werft van daaruit

Frank Wormgoor, Rijkswaterstaat:

“Nienke is een uitstekende werving en selectie consultant. Vele profielen heeft ze voor ons vervuld, van academisch tot hbo/mbo. Ze onderscheidt zich door vanuit de specifieke wensen van vacaturehouders te denken in plaats van het proces centraal te stellen. Nienke is nuchter, vrolijk en kritisch op zaken die niet bijdragen aan het succesvol vervullen van vacatures. En flexibel wat betreft werkgebied. Voor Rijkswaterstaat vervulde zij vacatures in Noord-Holland, Utrecht en Noord-Nederland.”

 

Bekijkt kandidaten van diverse kanten voor de juiste match

Harrie van Luxemburg, ING:

“Nienke heeft in nauwe samenwerking met ons 15 vacatures met succes vervuld. Zij werkte daarvoor meerdere wervingsinitiatieven uit en maakte goed gebruik van haar contacten. Tijdens de selectiefase vraagt Nienke goed door en bekijkt kandidaten van diverse kanten om de juiste match te kunnen maken. Het is prettig samenwerken met haar. Ze is snel, deskundig en resultaatgericht.”

 

Een recruitment specialist die echt begrijpt wie ik nodig heb

Annemarie Lootsma, Lootsma&Co:

“Nienke heeft veel kennis van online recruitment. Ze is een recruitment professional die echt begrijpt wat ik wil. Nienke komt haar afspraken na, onderhoudt haar netwerk en communiceert helder. De samenwerking met haar is mij heel goed bevallen.”

 

Always puts our goals first to get things done

Marc de Vries, Monsterboard.nl:

“Nienke is a perfect example of a ‘getting things done’ person. She will always start by putting her customer’s goals first in order to make sure that things work out. Dedication to quality of service and customer intimacy, while aligning this with own business goals, go hand in hand with Nienke.”