Twitter Instagram Facebook LinkedIn Phone Skype
Menu Sluit

Voer sollicitatiegesprekken als een expert!

Doe je als MKB bedrijf je werving & selectie zelf, maar levert dat vaak nét niet de juiste kandidaat op? Vraag je je na een sollicitatiegesprek af of je wel alles uit de kandidaat hebt gekregen?

Bekijk referenties
Nienke de Boer

Succesvolle aannames komen niet vanzelf

Het vinden van de juiste medewerkers niet altijd makkelijk. Na een tijdje blijkt de nieuwe medewerker toch niet bij de organisatie te passen. Er is ontevredenheid in het team en de continuïteit van het werk komt in gevaar. Binnen een jaar is de nieuwe medewerker vertrokken; de baan en de organisatie voldoet niet aan de verwachtingen.
Je kunt weer opnieuw beginnen….

Een mismatch is duur!

Een ‘bad hire’ is een enorme kostenpost voor een bedrijf. Dit loopt al gauw op tot zo’n € 10.000!
En dan heb ik het nog niet over indirect kosten als de inwerktijd voor een nieuwe medewerker, productieverlies, verlies van opdrachten en klanten en een ontevreden team…

Dit kun je voorkomen!

Niet alleen steengoede sollicitatiegesprekken voeren gaan je helpen, maar ook een diepgaande intake geeft je wervingsproces de juiste start.
Waar ben je écht naar op zoek.
Een vacaturetekst en profiel die echt aansluit bij het DNA van je organisatie en bedrijfsdoeltstellingen.

Ik kan je hierbij helpen.

Ik leer MKB bedrijven werving & selectie goed, snel en kostenefficiënt uit te voeren. Met een duidelijk stappenplan en tools leer ik je de juiste mensen aan te nemen die jouw bedrijf helpen groeien. Je borgt deze kennis in jouw organisatie, zodat je ook bij een volgende vacature de beste kandidaat kunt selecteren.

Bel of app Nienke® voor een adviesgesprek.

06 54 98 24 28‬

Wat mij met name aansprak is haar kennis, het snel kunnen schakelen en haar enthousiasme. De dienstverlening van Nienke kan ik dan ook van harte aanbevelen.

Pieter Talsma - GP Groot

Nienke is een echte professional en weet wat haar opdrachtgever wil. Nienke komt haar afspraken na, onderhoudt haar netwerk, communiceert helder en heeft daarnaast veel kennis van (online) recruitment.

Annemarie Lootsma - Lootsma & Co

Wat een heerlijke selectieprocedure en wat een keus ondanks de krappe arbeidsmarkt. Ik kan iedereen Nienke van harte aanbevelen als een ware werving- en selectiespecialist.

Arnold Grootveld - Hoogwerkt

Nienke is a perfect example of a 'getting things done' person. She will always start by putting her customer's goals first in order to make sure that things work out. Dedication to quality of service, customer intimacy while aligning this with her own personal business goals go hand in hand with Nienke.

Marc de Vries - Monsterboard.nl

Nienke is een uitstekende werving en selectie-adviseur. In de jaren dat ze voor Rijkswaterstaat werkte, heeft ze vele profielen langs zien komen en vervuld. Van academisch tot hbo/mbo. Ze onderscheidt zich door te werken vanuit de wensen van de vacaturehouders in plaats van het proces centraal te stellen. Nienke is nuchter, vrolijk, heel collegiaal en kritisch op zaken die niet bijdragen een het succesvol vervullen van vacatures.

Frank Wormgoor - Rijkswaterstaat

Nienke heeft samen met mijn team in ongeveer 8 maanden de werving en selectie van medewerkers voor de afdeling Realisatie verzorgd. Met succes hebben we meer dan 15 kandidaten in dienst genomen. Daarbij heeft Nienke voor de werving meerdere initiatieven uitgewerkt en goed gebruikt gemaakt van haar contacten. In de selectie vraagt Nienke goed door en bekijkt ze kandidaten ook van een andere kant. Het is prettig samenwerken met Nienke, want ze is snel, deskundig en resultaatgericht.

Harrie van Luxemburg - ING

Met Nienke hebben we nu tweemaal een hele fijne samenwerking gehad in de recruitment van nieuwe teamleden. Niet alleen verdiept Nienke zich helemaal in de ‘vraag’ zodat het voelt alsof ze vanuit het bedrijf zelf werkt, ook doet ze er echt alles aan om de juiste persoon te vinden, wat in ons geval niet heel gemakkelijk was. Daarnaast werkt ze heel transparant en is erg laagdrempelig in de samenwerking wat het gehele proces tot en met de nazorg tot een positieve ervaring maakt.

Nynke Dijkstra - Bles Dairies

Zij is zorgvuldig, discreet en efficient en haar persoonlijke aanpak maakte de samenwerking heel plezierig. Dankzij haar goede voorselectie, beschikten wij snel over een professionele communicatieadviseur.

Mirande Waldman - NRVT