Twitter Instagram Facebook LinkedIn Phone Skype
Menu Sluit

Op zoek naar een nieuwe medewerker die jouw bedrijf helpt groeien?

Nienke verdiept zich eerst in wat uw organisatie nodig heeft. En zoekt en vindt dan voor u de juiste kandidaat voor een duurzame match.

 • Zelf geen werving- en selectie expertise in huis?
 • Wilt u uw afdeling P&O tijd besparen?
 • Zocht u zelf al, maar vond u de juiste persoon niet?

Of gaat het om een lastig, schaars profiel?

Bekijk referenties
Nienke de Boer

Werving en selectie op maat

Noem het recruiten, searchen, headhunten of personeel werven, het komt allemaal op hetzelfde neer. Met bijna 20 jaar ervaring met alle facetten van (online) arbeidsbemiddeling, is Nienke® als geen ander in staat om voor u de juiste kandidaat te vinden. Die zoektocht is altijd maatwerk waaraan een uitgebreide kennismaking met uw organisatie voorafgaat.

Uitgebreide intake

Nienke® brengt het profiel en de organisatiecultuur zorgvuldig in kaart. Wat is de achtergrond van de vacature, wat biedt de organisatie en welke zaken spelen in de toekomst binnen uw organisatie? Deze uitgebreide kennismaking is essentieel om de juiste kandidaten te kunnen vinden én hen goed te kunnen informeren. Het is de basis voor een duurzame invulling van uw vacature.

Volledig recruitmenttraject, werkzaamheden van a t/m z

 • Uitgebreide intake.
 • Wervingsstrategie en planning van de procedure.
 • Vacature opstellen aan de hand van uw functieprofiel, indien nodig een wervende vacaturetekst schrijven.
 • Persoonlijk benaderen en interviewen van kandidaten (competentiegericht interviewen, star-methodiek).
 • Uitgebreide introductie van geselecteerde kandidaten die aan het profiel voldoen.
 • Indien gewenst bijwonen van de sollicitatiegesprekken die u voert met de kandidaten.
 • Referentiecheck.
 • Afronding en evaluatie.

Bel of app Nienke® voor een adviesgesprek.

06 54 98 24 28‬

Wat mij met name aansprak is haar kennis, het snel kunnen schakelen en haar enthousiasme. De dienstverlening van Nienke kan ik dan ook van harte aanbevelen.

Pieter Talsma - GP Groot

Nienke is een echte professional en weet wat haar opdrachtgever wil. Nienke komt haar afspraken na, onderhoudt haar netwerk, communiceert helder en heeft daarnaast veel kennis van (online) recruitment.

Annemarie Lootsma - Lootsma & Co

Wat een heerlijke selectieprocedure en wat een keus ondanks de krappe arbeidsmarkt. Ik kan iedereen Nienke van harte aanbevelen als een ware werving- en selectiespecialist.

Arnold Grootveld - Hoogwerkt

Nienke is a perfect example of a 'getting things done' person. She will always start by putting her customer's goals first in order to make sure that things work out. Dedication to quality of service, customer intimacy while aligning this with her own personal business goals go hand in hand with Nienke.

Marc de Vries - Monsterboard.nl

Nienke is een uitstekende werving en selectie-adviseur. In de jaren dat ze voor Rijkswaterstaat werkte, heeft ze vele profielen langs zien komen en vervuld. Van academisch tot hbo/mbo. Ze onderscheidt zich door te werken vanuit de wensen van de vacaturehouders in plaats van het proces centraal te stellen. Nienke is nuchter, vrolijk, heel collegiaal en kritisch op zaken die niet bijdragen een het succesvol vervullen van vacatures.

Frank Wormgoor - Rijkswaterstaat

Nienke heeft samen met mijn team in ongeveer 8 maanden de werving en selectie van medewerkers voor de afdeling Realisatie verzorgd. Met succes hebben we meer dan 15 kandidaten in dienst genomen. Daarbij heeft Nienke voor de werving meerdere initiatieven uitgewerkt en goed gebruikt gemaakt van haar contacten. In de selectie vraagt Nienke goed door en bekijkt ze kandidaten ook van een andere kant. Het is prettig samenwerken met Nienke, want ze is snel, deskundig en resultaatgericht.

Harrie van Luxemburg - ING

Met Nienke hebben we nu tweemaal een hele fijne samenwerking gehad in de recruitment van nieuwe teamleden. Niet alleen verdiept Nienke zich helemaal in de ‘vraag’ zodat het voelt alsof ze vanuit het bedrijf zelf werkt, ook doet ze er echt alles aan om de juiste persoon te vinden, wat in ons geval niet heel gemakkelijk was. Daarnaast werkt ze heel transparant en is erg laagdrempelig in de samenwerking wat het gehele proces tot en met de nazorg tot een positieve ervaring maakt.

Nynke Dijkstra - Bles Dairies

Zij is zorgvuldig, discreet en efficient en haar persoonlijke aanpak maakte de samenwerking heel plezierig. Dankzij haar goede voorselectie, beschikten wij snel over een professionele communicatieadviseur.

Mirande Waldman - NRVT